Petrol Ofisi İndirim Kampanyası

Değerli Hacettepeliler,

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yürütülen çalışma sonucu, OMV Petrol Ofisi A.Ş. yetkili bayisi ECE Petrol Oto. İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti’nin Petrol Ofisi  AutoMatic  Otomasyon Sistemi ile tüm Türkiye’deki PO istasyonlarından otomatik yakıt alımlarında  personelimize özel indirim imkanı sağlayacak yeni bir uygulama başlatılmıştır.

Bu uygulama ile;

• Türkiye’deki tüm Petrol Ofisi İstasyonlarından PO AutoMatic Kart ile yapılacak akaryakıt alımlarında; pompa fiyatı üzerinden  % 6 oranında indirim sağlanacaktır.
  • İndirimden plakanıza özel çıkarılacak olan PO AutoMatic Kart ile yararlanabilecektir. PO AutoMatic Kart otomasyon sisteminin bir diğer ürünüdür, indirimli yakıt almanızı sağlayan karttır, Pozitif Kart’tan farklıdır. PO AutoMatic Kart için herhangi bir kart, kullanım bedeli alınmamaktadır. Her personel kendi kredi kartına iki adet araç tanımlatma hakkına sahip olacaktır. Bu anlaşma  Benzin ve Motorin yakıtları için geçerli olup LPG’ yi kapsamamaktadır.

Sisteme üye olmak isteyen personelimiz;  Üniversitemiz Genel Sekreterlik ofislerine (Sıhhiye ve Beytepe) ek'deki formları (PO1, PO2 ve PO3) doldurarak ve kimlik kartının fotokopisi ile başvurmalıdırlar.  ( Başvuru süresinde zaman sınırlaması olmamaktadır. )
Bu tarihten sonraki başvurular ya da konu hakkında ayrıntılı bilgi alımı ECE PETROL’ün  0216 313 28 28 numaralı telefonundan veya  info@ecepetrol.com adresine e-mail göndererek yapılabilecektir.

Saygılarımızla duyururuz.
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü