Genel Sekreterlik Duyurusu: Personel Servis Hizmetleri Hakkında

Üniversitemizin Değerli Personeli,

Maliye Bakanlığı’nın 2019 yılı için uygulayacağı tasarruf tedbirleri nedeniyle personel servis hizmetlerimizin sürdürülebilirliğine yönelik olarak 13.09.2018 tarihinde yaptığımız duyurudan sonra yapılan kontrollerde personel servislerimizde kurum dışı (banka personeli, okul personeli, firma çalışanı v.b.) ve mevzuat dışı aile yakınlarının (çocuk, eş, v.b.) hizmetten yararlandığı tespit edilmiştir. Durumun bu şekilde sürdürülmesi, kanunen, ekonomik olarak ve kurallara uyan hak sahibi personelimizin haklarının korunması açısından etik olarak mümkün değildir. Kontroller devam edecek ve servisten kural dışı yararlanan kurum personelimiz hakkında gerekli önlemler alınacaktır. Teknokent A.Ş.’nin personel servis hizmetine sağladığı katkı nedeniyle Teknokent A.Ş. çalışanları hizmetten yararlanmaya devam edecektir.
Üniversitemiz değerli personelinin konuya hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.
Genel Sekreterlik